Βιογραφικό σημείωμα

Γεννήθηκα τον Ιούνιο του 1987 στη Θεσσαλονίκη. Ο πατέρας μου είναι ο Κωνσταντίνος Κουκουλάς, πρώην διευθυντής του πειραματικού σχολείου του Α.Π.Θ. (Π.Π.Σ.Π.Θ.) και η μητέρα μου η Έλενα Αδαμίδου, μουσικός. Είμαι παντρεμένος με την Τζένη Δογάνη, ζαχαροτέχνη & οικονομολόγο, και έχουμε ένα γιο, τον Κωνσταντίνο. Είμαι απόφοιτος της Ελληνογαλλικής Σχολής Καλαμαρί, όπου μέσα στα 13 χρόνια που ήμουν εκεί ήρθα κοντά με τη γαλλική κουλτούρα, τη γλώσσα καθώς και τα ήθη και έθιμά τους. Σπούδασα τη μεγάλη μου αγάπη, τα Μαθηματικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Το 2011 ίδρυσα την «U and Me Κατ’ Οίκον Εκπαίδευση Θεσσαλονίκης» ενώ το 2014 έκανα ένα επιχειρηματικό βήμα στον τομέα των τροφίμων παράλληλα με την ενασχόληση μου με τα μαθηματικά. Το 2015 ασχολήθηκα με το ραδιόφωνο στον Focus FM 103,6 με την εκπομπή Focus Talks, μία εκπομπή λόγου, πολιτικής επικαιρότητας και συνεντεύξεων προσωπικοτήτων καθώς και δρώμενων Θεσσαλονίκης. Αφότου τελείωσα τη στρατιωτική μου θητεία τον Απρίλιο του 2016 συνεχίζω να δραστηριοποιούμαι στο χώρο της εκπαίδευσης αλλά και του marketing, βοηθώντας την επιχείρηση της γυναίκας μου «The Cakery by Jeny» αλλά και ως digital marketing manager σε μεγάλη εταιρία αθλητικού υλικού της πόλης.

Ανέκαθεν ήμουν ανήσυχο πνεύμα και μου άρεσε η ενασχόληση με τα κοινά μιας και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη έχοντας αγαπήσει τη φιλοσοφία, τους ρυθμούς, τους κατοίκους της και πρωτίστως την παραλία της! Αυτός είναι και ο λόγος που από τα φοιτητικά μου ακόμη χρόνια ξεκίνησα με τη Δ.Α.Π. – Ν.Δ.Φ.Κ. και συνέχισα σε μια σωρεία συλλόγων υπηρετώντας αρκετούς εξ αυτών από θέσεις ευθύνης. Αναφορικά, έχω υπάρξει ιδρυτικό μέλος του hIQclub (2012), μέλος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας, μέλος ΔΣ της Νεανικής Επιχειρηματικότητας (2012 – 2014), πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Ε’ Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης (2013 – 2016), μέλος & στη συνέχεια αντιπρόεδρος του ΔΣ του συλλόγου αποφοίτων της Ελληνογαλλικής σχολής Καλαμαρί (2013 – έως σήμερα), ταμίας Ομίλου Rotaract Θεσσαλονίκης (2017 – 2018) καθώς και Ροταριανός Υπεύθυνος των Rotaract Θεσσαλονίκης (2018 – έως σήμερα).